18 september 2009

Hej då, Expressen

Nej, det går inte att som Thomas Mattsson gömma sig bakom en påstådd dimma av liberalism när det gäller annonser från Sverigedemokraterna.

Endast en idiot utan kunskap om Sverigedemokraterna och liberalism och sin tidnings historia kan påstå något så dumt. Hej då, idioti.

Jag kommer hem om två veckor och berättar gärna för dig, Thomas, vad din tidnings historia bygger på och vad Sverigedemokraternas är byggd på. Så. Hej då.

Samma sak gäller uppenbarligen Expressens ledarsida, som nu tar ställning för Chefredaktören.

Mer än 50 procent av de som nu är kappvändare satt för tre år sedan och var heligt jävla förbannade över historielösheten på DN och Svenskan. Nu sällar de sig till dumheten och historielösheten, detta gällande både Expressens historia och liberalismens själva essens - ta för fan ansvar för det du kan.

4 Kommentar/-er:

skrev Blogger Micke:

Tror inte på att stänga ute Sd. Däremot kanske det är det enda alternativet eftersom de etablerade partierna inte tar Sd på allvar. De heltidspolitiker som hittills debatterat mot Sd har varit bedrövligt dåliga (utom möjligen Mats Johansson (s) i Karlskrona).
Jag anser att heltidspolitikerna är för dåligt pålästa om både Sd:s program men framförallt för dåligt pålästa om Sveriges historia (protestantismens försvarare, slavhandeln m.m.)för att kunna undvika att hamna i egna/Sd:s fällor i en debatt.
Ska man debattera mot Sd får man absolut INTE tala till redan "frälsta" utan till Sd-väljare och möjliga Sd-väljare. Talar man för mycket till de som är positiva till invandringen så riskerar man att få motsatt effekt, dvs tveksamma, möjliga Sd-väljare kan motas ännu närmare Sd.

21 september, 2009 19:11  
skrev Blogger roberth:

Bye bye bajen bye bye bajen. Lilla Slätt är du kinkig idag haha. Du kan väl leka med Jan Helin då han verkar vara din typ en antidemokrat. Men det är klart en gång Expodåre alltid expodåre!

22 september, 2009 07:45  
skrev Blogger Redaktör Slätt:

Micke: Jag tror inte heller på att stänga ute sd, har heller aldrig gjort det. Men jag anser att det är skillnad på att göra intervjuer och låta partierna själva formulera sina budskap och sedan köpa annonsplats. Där står varje tidning sig fri att bestämma om de vill eller inte vill sprida deras dynga. Robert: Folk som kallar andra för dårar är inte folk, de är amöbor. Det är på den nivån du befinner dig. Hoppas budskapet gick fram.

25 september, 2009 18:40  
skrev Blogger roberth:

HAHAHAH hejdå BAJen!

29 september, 2009 16:30  

Skicka en kommentar

<< Hem

Creeper Bloggtoppen.se BlogRankers.com Media och Journalistik bloggar Film & TV bloggar Blogg