05 juni 2007

Macho dumma i huvudet

4 Kommentar/-er:

skrev Anonymous www.marla.blogg.se:

Tack för tipset. Fastnade en timme i den här osannolika röran. Jag står utan ord, och det säger mycket.

06 juni, 2007 16:25  
skrev Blogger Redaktör Slätt:

I know. Var tvungen att skriva en krönika på det till Smålandsposten, tyvärr ej på nätet men läste din metro. Love!

11 juni, 2007 10:02  
skrev Anonymous DI:

Richard, du framstår allt som oftast som en rätt kompetent kille. Men David Icke, i all sin galenskap, är ingen antisemit. Att någon som du köper vad den rabiata sionistlobbyn hittar på är pinsamt. Var är de konkreta bevisen?

Tycker du hycklar lite när du i ena sekunden hyllar liberalism och yttrandefrihet, för att i nästa köpa lögner utan faktagrund.

12 juni, 2007 12:44  
skrev Blogger Redaktör Slätt:

Bakgrunden för Icke är inte direkt någon nyhet. Hans konferenser som handlar om allt från kosmiskt mumbojumbo kryddas med antisemitism i förtäckta ordalag. Han använder inte uttryck som judar i sina böcker, utan skriver om det med illuminater och liknande. Det är bara att läsa och sedan kolla in hans föredrag, intervjuer och liknande så framstår det ganska tydligt. Mannen menar på allvar att en judisk elit iscensatte Förintelsen. Han menar att judarna låg bakom både första och andra världskriget, bland annat. Därmed inte sagt att han är dum i huvudet. Jag tror att han på riktigt tror att det föreligger på det viset, det gör det inte desto mer sant.

Vilken är den rabiata sionistlobbyn som ligger bakom dessa påståenden, enligt dig?

I övrigt får man tacka för att man då och då ses som en rätt klok pojk.

Men på vilket vis hycklar jag? Jag anser att även dåraktiga saker ska få sägas, som en grundläggande del i vår demokrati. Klassisk JS Mill, det är mina ledord här i livet. Yttrandefrihet behövs inte för mainstreamtankar, den behövs för de mest skruvade tankarna.

12 juni, 2007 12:54  

Skicka en kommentar

<< Hem

Creeper Bloggtoppen.se BlogRankers.com Media och Journalistik bloggar Film & TV bloggar Blogg