06 maj 2008

Låt mig presentera...

Expedition Robinsons centrala organisation för 2008. Ni är många som undrar, förstår jag.

Tävlingsutvecklare Lindqvist. Om denna man behöver inte mer ordas än att han gillar Avril Lavigne och att när han fånler och fotar med sin kamera så skriver han blogginlägg i sin hjärna.
Byggledare Scouten. Denna man är mycket nöjd med sin hårda image som gör att rätt många håller sig borta från honom, det betyder mindre arbete för Scouten. Fast han gillar att jobba, men kanske mer att spela dataspel.

George. Han kommer från Sydafrika. Han kan allt om ormar, spindlar och sånt som vill ha ihjäl oss. Han är mentalt som en fjortonåring, det vill säga helt dampig. Jag gillar honom väldigt mycket.
Projektledare. Nej, den är inte helt smickrande den bilden. Jag och Johan använder oss mest hela tiden av folk för att testa tävlingar och se om de funkar. Som ni ser på den här bilden så funkar tävlingen och ger exakt de bilderna som ni vill se hemma i soffan, om ni nu bor i ett annat land än Sverige som sänder programmen.

Apa. Utan fem hunsade babianer hade vi inte kunnat vara här utan att ett par dödsfall till följd av fallande kokosnötter. Babianerna är tränade på att plocka ner dem från träden.

Scenograf. Han hittade inte hem inatt så han lade sig på Scoutens veranda, det är två hus från hans eget. Med ett sådant lokalsinne så lämnar han över kartritandet till Lindqvist, det är en smart kille.
Jag tippar att Apan är det mest kostnadseffektiva vi har här på Besar.

1 Kommentar/-er:

skrev Anonymous Anonym:

Fy fan vilken snygg musche Scout har! En närbild på den tack!

/marla

06 maj, 2008 21:33  

Skicka en kommentar

<< Hem

Creeper Bloggtoppen.se BlogRankers.com Media och Journalistik bloggar Film & TV bloggar Blogg