28 november 2007

Jag älskar Anna Tiberg

...som journalist!

Fy fan va bra du är! Satan i helvete va glad jag blir av att läsa en så HÄR bra artikel om Sverigedemokraterna.

Det gör mig fullständigt varm i kropp och själ.

Jag har sagt det många gånger och jag säger det igen: Svenska journalister är lata och läser inte på om sverigedemokraterna och deras politik inför intervjuer med dem. Svenska journalister tycker generellt sett att det räcker med att stämpla dem med att de är rasister eller främlingsfientliga.

Därför blir jag så jävla glad när jag ser någon som sablar sönder en framstående sverigedemokrat med frågor som gör att han själv måste backa från de program han själv skrivit.

Just nu sitter det en partistyrelse och undrar vad det var för slägga som väckte dem denna underbara förvinterdag.

3 Kommentar/-er:

skrev Anonymous Anonym:

Jo, bra. Men det är litet irriterande att hon blandar barnspråk och kansliprosa.

30 november, 2007 16:22  
skrev Anonymous Språkpolisen:

Haha, bara länken är ju störtskön i sig själv! (Min fetmarkering nedan.)

http://www.dagensarbete.se/home/da/home.NSF/98770b2ae7748f3541256ce5006dad5f/1090acf0fc83b1d4c125739f002cbb75?OpenDocument

03 december, 2007 22:49  
skrev Anonymous Djurgårdsjäkeln:

Jag fick den fula SD Kuriren om invandrare i min brevlåda.

Invandrare kostar pengar. Allt kostar pengar. Jag är inte gjord av pengar.

Vårt välfärdssystem kommer i obalans när invandrare vill ha del av vårt sociala skyddsnät utan att ha betalt något. Det låter som Göran Perssons rädsla för social turism.

Hursomhelst låter det som gamla Bevara Sverige Svenskt. Att invandrare tar pengar från äldre svenskar.

Det är massinvandring, invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken. Alltså BSS sa att invandrare våldtar våra blondiner.

Det är ta mej fan samma skit som dom kör med som förut fast på riksdagssvenska. Dom små duktiga aporna har lärt sig under åren.

Och så fortsätter det.

Integrationen fungerar inte. Nähä, det behövs väl två för att dansa tango? Vad har Jimmy Åkesson gjort för att förbättra sin relation till invandrare? Spott i ansiktet räknas inte.

Ja vad ska man säga. Pröva att köra ut alla invandrare under ett år så får vi se hur bra vi får det här i Svedala.

Skicka hjälp till konfliktområden istället. Ett gammalt Ny Demokrati förslag. Jaha, varför inte skicka notan för alla flyktingar från Irak till USA istället? Vem sjutton vill resa till Irak och ge människorna hjälp där? När inte ens Migrationsverket vågar åka dit.

Ähh, Är vi människor med hjärtan eller maskiner av stål? Är vi goda kristna som bjuder av en gränslös kärlek till våra medmänniskor eller är vi stela politiker som presenterar den enda lösningen på alla problem, att bort med problemen urt ur vårt land! Lever Raoul Wallenbergs anda kvar i oss svenskar eller ska vi få en ny Hitler insvept i en ny partiblomma. Vill vi vara varma och kontinentala eller stanna i utvecklingen och förbli efterblivna?

Huä!

04 december, 2007 22:24  

Skicka en kommentar

<< Hem

Creeper Bloggtoppen.se BlogRankers.com Media och Journalistik bloggar Film & TV bloggar Blogg