22 december 2006

Fredag = nyhetsdagInom media brukar man säga att dåliga nyheter försöker företag, fack eller vilka det nu kan vara gömma genom att köra ut ett kort, intetsägande pressmeddelande sent - jävligt sent - en fredagseftermiddag, gärna inför storhelg när redaktionerna stänger ner. Det behövs inte en raketforskare för att räkna ut att journalisterna just i det läget är benägna att inte lusläsa pressmeddelanden på det sätt man gör en måndagsmorgon när hungern är större på nyheter.

Detta har också gällt Hammarby, många nyheter - bomber - har släppts just på fredagar. I detta fallet är det ofta positiva, eller åtminstone förmodat positiva, nyheter som det gällt. I dag berättar Hammarby att Charlie Davies är klar för Hammarby i fyra år. Erland Hellström blev klart för någon dag sedan. Därmed är vi väl inte lika stukade som tidigare, känns det som.

Erkan Zengin får göra sällskap med Jeffrey Aubynn och Max von Schlebrügge i resa med A-landslagstruppen. Kul som fan.

Se där, det gröna på marken syns märkbart fortfarande. Lite vitt finns i norr. En grönvit jul. Tack Hammarby och något jag aldrig trodde jag skulle säga, tack sportchefen - du kan ju, ser det i alla fall ut som.

Jag behåller mina tvivel om Erland ett tag till dock.

0 Kommentar/-er:

Skicka en kommentar

<< Hem

Creeper Bloggtoppen.se BlogRankers.com Media och Journalistik bloggar Film & TV bloggar Blogg