19 december 2006

Sportchef, anyone?

Dagens övergångsrykte stavas tydlige Erland Hellström.

Detta är givetvis ett rykte som är fullständigt planterat av Erlands agent och sanningshalten bör därför inte överstiga 15 procent, men om det är så att vi ska gå in i försäsong med en korsbandsskadad (åtminstone rehab från det) målvakt som ska ha första positionen under 2007 så blir jag inte lite orolig. Erland fick aldrig chansen senast efter monstret som gav oss guld* säsongen 2001, Lasse Eriksson. Han har förvisso ryckt upp sig med ständig speltid i Assyriska, men problemet är alternativen som det varit mycket insiderykten om.

Om det nu blir Erland så kan jag återigen konstatera att det beror på en eller två saker.

1. Hammarby lider fortfarande kraftigt av att inte ha riskkapital.
2. Sportchefen har inte lyckats övertyga en av de som hade varit ordinarie i vilket allsvenskt lag som helst.

* Kan givetvis debatteras men läs statistiken och säg att det var Jon Ryttebro som stod mellan stolparna så förstår ni att det inte blivit guld annars.

Helvete, Januari kommer bli exakt så jobbigt som jag misstänker att den kommer bli och alltid varit. Förra januari var visst bara en parentes, Royal League gör inget gott för min oro.

2 Kommentar/-er:

skrev Anonymous gustav:

Ja, som sagt så håller jag med fullständigt i fallet Erland. Han känns inte hundraprocentig och jag ställer betydligt högre krav på en förstakeeper i Bajen. Så är det bara.
Men köp in honom OCH Johan Dahlin, och behåll samtidigt Benny. Då har vi tre unga målvakter som kan sporra varandra.
Like that gonna happen...

19 december, 2006 10:03  
skrev Blogger Redaktör Slätt:

OM de nu hade gjort en sådan affär, då hade man ju nästan börjat återfå en gnutta respekt för tänkandet för det här är så billigt att man kanske ska vänta med att bestämma sig för om man ska titta uppåt eller neråt i tabellen under kommande säsong.

Det är bara att inse att man inte kommer komma någonvart med detta liv under den kommande månaden. Helvete, varför ska det vara på det detta viset - som rumpnissjävlarna skulle sagt.

19 december, 2006 10:07  

Skicka en kommentar

<< Hem

Creeper Bloggtoppen.se BlogRankers.com Media och Journalistik bloggar Film & TV bloggar Blogg