08 december 2006

skadeglädje


Åhhhhh, det här är underbart! Jag njöt så mycket när det första man hör på redaktionen på morgonen är följande:

Tove:
- Han kom inte iväg ju...

Richard:
- Eh, kom iväg? Vad? Vem? När? Var? Hur?

Tove:
- Fuglesang...

Richard:
*njuter av välbehag, lite nöjdma och en stor stor portion skadeglädje vid tanken på att han nu får fortsätta sitta isolerad*

Alltså, what´s the fucking deal med denna Fuglesangsoppan? Det är inte menat att han ska få sina tolv dygn in space. Han ska gå till historien som en stor looser som lade 14 år av sitt liv för att förbereda sig på en start. Det är ju uträknat av en högre makt, att han ska snubbla precis innan målsnöret och in i hans ställe går en 20-årig amerikan som tränat sex månader vid Kennedy Space Station! Det måste bli på det viset!

Vilken bra dag på helgen, nu blir det fest

UPPDATERING FRÅN IGÅR: Här kan ni se Pressklubben.

3 Kommentar/-er:

skrev Blogger Rollx:

Satt uppe vid denna tidpunkt när uppskjutningen skulle ske. Inte alls för Fuglesangs skull, orsaken var mer att jag drabbats av någon form av insomnia den senaste tiden.

Så man var tämligen oberörd av att det hela inte blev av. Känns inte alls intressant med den första svensk i rymden.

Enligt kommentatorerna i uppskjutningsvakan. Är det tydligen skillnad på ryssar och amerikaner. Jänkarna avbryter visst vid minsta lilla vindpust. Medan ryssarna oftast tutar och kör enligt planerat. Dom skulle antagligen skitit i lite taskigt väder (som igår) och trampat på gasen.

08 december, 2006 16:26  
skrev Blogger Redaktör Slätt:

Ah, det är samma sak som när ryssarna bygger stridsflygplan kontra jänkarna. I amerikanernas fall måste man sopa landningsbanorna fullständigt rena när ett F16 ska landa. Ett MIG kan landa i en jordåker och sedan lyfta. Vissa saker byggs för krig på riktigt. Ryssarna är grymma på den saken. Jänkarna har nog säkerhetsmarginaler härifrån till den där rymdstationen skulle jag tro. Ryssarna tycker att det räcker att färjan kommer från marken.

09 december, 2006 15:57  
skrev Anonymous Anonym:

Kolla in fuglesang.blogspot.com.

12 december, 2006 21:42  

Skicka en kommentar

<< Hem

Creeper Bloggtoppen.se BlogRankers.com Media och Journalistik bloggar Film & TV bloggar Blogg