13 april 2007

Fylla istället för politik

Det blev webb-versionen av debatten mellan Ullenhag och Åkesson nu på förmiddagen, istället för live igår. Ullenhag, bättre än vad jag trott. Väntar till efter Schlingman med att utvärdera.

Gårdagen blev istället öl i solsken, i Kungsan och kajen mot Skeppsholmen med flickvännen. Lätt bladiga blev vi hungriga. Skippade Pet Sounds Popquiz för mat på Annakhan. En pava vin och till det halstrade pilgrimsmusslor till förrätt och oxfilén till huvudrätt. God damn, pilgrimsmusslor. Hade kunnat avboka huvudrätten för att ta in två förrätter till, men det gjorde jag inte.

Annakhan, fuck vilket kök. & David i baren som tog upp det på förskott till nästa fredags spelning, så bara fiktiva tusenlappen för en underbar kväll.

Uppdatering: Ullenhag menade givetvis inte Nationalsocialistik Front när han sa att det var ur dem som SD bildades. Det var värre än så, det var 1930-talets NSAP, efterkrigstidens Nysvenska Rörelsen och Nordiska Rikspartiet som var fundament när Sverigedemokraterna bildades som parti 1988. Han tänkte fel helt enkelt, får jag hoppas. Ullenhag kan det här, det vet jag.

0 Kommentar/-er:

Skicka en kommentar

<< Hem

Creeper Bloggtoppen.se BlogRankers.com Media och Journalistik bloggar Film & TV bloggar Blogg