25 september 2009

Thorsell, du borde veta bättre

– Med sådana här anhängare vet jag inte om vi förtjänar att vara i allsvenskan. Thorsell - Styrelseordförande i Hammarby Fotboll. Om du inte kan säga något bättre, håll din käft - som dansken skulle sagt. Det är vi som är Hammarby - inte du och inte pressen och gud vet vem som kastar skit på supportrarna. – Nu ska en identifiering och kartläggning ske samt ett polisarbete i en del fall som förhoppningsvis resulterar i att vi slipper att se de här människorna på arenan, säger Mikael Anedrsson. Har du inget bättre att säga så kan du också hålla din käft - som dansken säger. Varför har vi så många nollor i vår ledning i Hammarby?

18 september 2009

Hej då, Expressen

Nej, det går inte att som Thomas Mattsson gömma sig bakom en påstådd dimma av liberalism när det gäller annonser från Sverigedemokraterna.

Endast en idiot utan kunskap om Sverigedemokraterna och liberalism och sin tidnings historia kan påstå något så dumt. Hej då, idioti.

Jag kommer hem om två veckor och berättar gärna för dig, Thomas, vad din tidnings historia bygger på och vad Sverigedemokraternas är byggd på. Så. Hej då.

Samma sak gäller uppenbarligen Expressens ledarsida, som nu tar ställning för Chefredaktören.

Mer än 50 procent av de som nu är kappvändare satt för tre år sedan och var heligt jävla förbannade över historielösheten på DN och Svenskan. Nu sällar de sig till dumheten och historielösheten, detta gällande både Expressens historia och liberalismens själva essens - ta för fan ansvar för det du kan.

Creeper Bloggtoppen.se BlogRankers.com Media och Journalistik bloggar Film & TV bloggar Blogg