12 februari 2007

Dålig stämning

När folk säger att det plötsligt blev dålig stämning tror folk alltid att det betyder något som enbart är negativt, men begreppet dålig stämning har en större humor än folk tror.

Redaktionerna på Studio Virtanen, verkar hålla igång begreppet dålig stämning på riktigt fortfarande. Personen som skapar denna dåliga stämning är givetvis 21-åringen själv, han kan starta ett bråk mellan två personer för att sedan luta sig tillbaka och njuta av den påtagligt dåliga stämningen. Mest komiskt blev det vid avslutningen av första säsongen. Efter 78 program blev det Ålandskryss med redaktionen, en sådan resa där det bara handlar om att blåsa sig fullständigt knäpp och skratta sig helt fördärvad över vad som hänt senaste halvåret. Så hade det gått till på alla andra redaktioner, men inte Studio Virtanen. Här skulle den dåliga stämningen fram på riktigt allvar.

Middag och det hinns inte till förrätten innan producenten Johan, den konflikträdde, reser sig från bordet och ursäktar sig själv med att han ska gå och ta en cigarett. Vid sidan sitter Fredrik och hetsar igång mig och Jonna, mot varandra givetvis. En minut senare är bråket i all kärlekslösa mening igång och utanför den glasinramade restaurangen sitter Johan kvar och sätter i sig ett halvt paket. Fredrik garvar och i fylledimman så lyckas nog jag och Jonna ha oss ett litet gräl. Det är sådant Fredrik är mästare utan dess like på. Dagen efter var det tillbaka till de vanliga rutinerna för den redaktionen. Jag, Johan & Fredrik drack starkbangare och Jonna & Tessan försökte hålla sig så långt borta som det bara gick. Max i mitten, givetvis.

Nu är han igång igen. Jag är övertygad om att han njuter, riktigt njuter och ser hur han formar ytterligare en redaktion full av underbart dålig stämning. Läs redaktionens blogg och skratta, skraaaaatta.

2 Kommentar/-er:

skrev Anonymous nyckfull.net:

Underbart! Men det är ju två dagar, vad hände sen?

12 februari, 2007 21:30  
skrev Blogger Redaktör Slätt:

Efter de två dagarna så ses vi inte mer. Nej, det är lättare att umgås utan dålig stämning som vänner än som kollegor som sliter hårt på varandra under intensiva perioder. Nu sitter den pojken också på Münchenbryggeriet och jag i sjöstaden så vi ses mest mot helgerna i fyllan, företrädesvis på Restaurangen på fredagar.

13 februari, 2007 09:23  

Skicka en kommentar

<< Hem

Creeper Bloggtoppen.se BlogRankers.com Media och Journalistik bloggar Film & TV bloggar Blogg