25 september 2006

Stureplan flyttade till Park

De kom i horder till en stad som ingen känner sig riktigt bekväm i. De slår sig samman, ockuperar ställen på bibliska mått i stil med gräshoppor och grodor. De isolerade sig från den nya världen, upprättade en koloni där på Park Hotells bar. Det var tryggheten som var så befriande, patetiskt men ändå befriande.

Nickade till Fredrik Strage som skötte musiken, handskak & kul att ses-samtal. Dyrare drinkar än på Riche, men lika oklanderlig personal. Att få behålla mixskeden för att själv få blanda myntan till rätt smak är en touch jag kan längta till, händer oftast i New York annars. Göteborg är inte New York, men anständigt bra personal i baren.

Skakade tass med Gellert Tamas och pratade om utsökt berättade programmet om apatiska flyktingbarn som sändes förra veckan. När jag såg programmet hoppade jag till över en speciell sak.

"Varför i helvete sitter nationaldemokraternas gamla ordförande i Täby i Gellerts program..."


Diskussion med Simon Bank om supporterkultur (följetång på sms under en tid) där ett och annat medhåll åtminstone kom fram från honom. Pratade lite förväntningar på derbyt i morgon. (Not: Nu blev jag genast lite illamående vid tanken på match.)

Babbel med Mustafa Can som jag gillar skarpt. Vi pratade kvinnor och kärlek, bådas förvirrade skallar om vad som betyder vad.

Hej hej, jag är Richard, du är Sigge - trevligt att träffas. Jag hade missat festen på fredagen, får ta nästa år helt enkelt.

Det var en kväll på Hotell Parks bar. Resten av tiden gick åt till promotion för samarbetet mellan Expo, Expressen och Natur och Kultur. Det gick sjukt bra. Fullsatt vid föreläsningarna och celebert besök av bland annat gamla propagandachefen från Nationalsocialistisk Front, Björn Björkqvist och Daniel Höglund som numera är en av blott två kvar i Riksledningen för samma organisation.

Björn hade precis som jag trott att NSF skulle få något fler röster i valet än de faktiskt fick. 1417 blev det och jag hade tippat på 2 000.

I kväll är det avskedsöl och löningsöl. Många bud och jag ska hinna med dem alla. Om jag inte lever i morgon så beror det på att löningsölen är påkallad av en annan ledarredaktion och sändlistan innehöll vid väldigt snabb genomskumning en likasinnad. Fast jag älskar dem alla, ändå.

0 Kommentar/-er:

Skicka en kommentar

<< Hem

Creeper Bloggtoppen.se BlogRankers.com Media och Journalistik bloggar Film & TV bloggar Blogg