03 oktober 2006

José Monteiro de Macedo


Jag skrev det redan efter derbyt mot AIK Solna, men det tål att upprepas. José Monteiro de Macedo!

Jag är lite nöjd efter gårdagen trots allt. Visst hade det kunnat vara vinst, men det hade kunnat vara förlust om den där handbollsdomaren släppt igenom Jonathan Johansson.

Junior, du betedde dig sannerligen som en junior. Trodde den lilla tomten att han skulle lyckas locka fram rasistvrål i Hammarby? Snacka om noll koll.

12 Kommentar/-er:

skrev Anonymous Anonym:

Varför blir ni så arga på en kille som gör en cirkel med båda armarna och hoppar på vänster och höger ben. Jag såg det på TV. Det såg lustigt ut, men provocerande!?

03 oktober, 2006 11:02  
skrev Blogger Redaktör Slätt:

Ja, jag undrar varför! Till att börja med så brukar man hålla sig borta från just det område där motståndarklacken står precis när man har gjort mål. Det kan hända och det är hans val, men klart han får tåla att vi skriker livet ur oss själva när han uppenbart försöker sätta etiketten rasister på Hammarbyklacken. Efteråt menar han tydligen att han försökte illustrera "tandvärk", hur fan han får ihop det med att springa runt och göra de gesterna vet jag inte - men han är väl förvirrad, blondering måste vara ett tecken på det.

03 oktober, 2006 11:11  
skrev Anonymous jakob:

Tillbaka till Monterio tack! Först och främst var han bäst på plan, för det andra är Eguren bäst i Sverige och för det tredje bör A. Covic förpassas till bänken där han hör hemma. Åkeby (från Bagis, glöm ej!!!) tyckte de blev bortdömda, det blev dem. De blev också bortspelade av total-/propagandabajen. Så är vi tillbaka i tryggheten; läckert spel, najsa mål, spelövertag, oavgjort. Det är dags för Kennedy att komma hem från den där 75-öres karriären

03 oktober, 2006 13:56  
skrev Blogger Redaktör Slätt:

Monteiro Jakob! Herregud ja. Och Eguren, alltså det finns fan i mig inte ord för den mannen. Han kan på typ en halv säsong snart ha tjänat ihop till kaptensbindeln så som han styr och ställer och manar på de andra. Hade han bara pratat svenska eller engelska så hade det säkerligen också blivit på det viset...

Covic känns inte helt stabil nej. Skit i tabellen nu - in med Lekström så han får lära sig. Ante får slå sig tillbaka i elvan och inte leva på gamla meriter. Kennedy hem, ja gudarna måste vara sjuka om de skulle glädja oss med en sådan sak.

03 oktober, 2006 15:14  
skrev Anonymous Dan Eriksson:

Hade inte en tanke på att det var det han menade med sina "apgester" (för det var så jag uppfattade dem? Tandvärk?). Men nu har du upplyst mig Richard - kasta bananer ---> rasistanklagelser ---> apdans! I got it! :)

03 oktober, 2006 15:20  
skrev Blogger Redaktör Slätt:

Ja, alltså hur i helvete kunde han få det till att "Jag tyckte att jag såg ut som en groda så jag ville bara skoja lite om det" när alla andra såg en "apliknande" dans.

Jag och du är samma sak förstår du enligt sportjournalistiken i det här landet. Du står för att du är nationalsocialist och jag har inget val eftersom jag har försvarat banankastandet offentligt. Det är fan bara att hacka i sig det och va stolt :)

Såg dig inte på matchen igår förresten, inte i lokalen efter heller så uppryckning nu herr Eriksson.

03 oktober, 2006 15:39  
skrev Anonymous Anonym:

Jag menar inte att dansen på något sätt inte var märklig, men att få det till rasistanklagelser. Det förstår jag inte. Jag tvivlar på att han tänkte, nu jävlar ska jag provocera fram lite apljud.

03 oktober, 2006 17:54  
skrev Blogger Redaktör Slätt:

Så du tror mer på förklaringen att han hade tandvärk och "Jag tyckte att jag såg ut som en groda så jag ville bara skoja lite om det"...

Ja, det låter jättetrovärdigt. Jag är också helt mållös, fattar inte heller hur han tänkte och skulle gärna göra en film på temat "I huvudet på en junior".

03 oktober, 2006 18:17  
skrev Anonymous Jakob:

han ville köra en Etoo. Han identifierar sig nog me honom, stora stjärnor som häckals av osofta fans bara för att de är så jävla bra.....?

03 oktober, 2006 19:52  
skrev Anonymous Anonym:

Båda förklaringarna verkar rätt märkliga, men jag har fram tills nu aldrig sett honom provocera en motståndar klack.

04 oktober, 2006 01:32  
skrev Blogger Redaktör Slätt:

Jakob: men i fallet Etoo så var det ju helt sjukt, de hade kunnat ta bort mickningen av läktarna och det hade ändå hörts apljud rakt in i tv:n. Han vill nog annars identifiera sig med Etoo, men det är en helt annan sak än att vara Etoo.

Anonymous:
Jag väntar som sagt på något svar på vad det var han ville efterlikna om det inte var att köra en liten "apdans" framför de så rasistiska bajenfansen.

04 oktober, 2006 10:16  
skrev Anonymous Anonym:

Jag hoppas att du inser att jag inte kan ge dig något svar. Min undran var bara kopplingen mellan rasism och någon dans, jag har som sagt aldrig lagt märke till att Junior skulle vilja locka fram rasistrop hos motståndar klacken. Du kanske har rätt, jag kanske har fel, men mig veterligen har det aldrig hänt förr. Eftrsom jag förmodar att du, och vilket jag kan förstå, kräver att alla ska förstå att ni inte kastar bananer på Djurgårdens målvakter för att många andra fotbollsfan har gjort så mot svarta spelare förr, utan för att det finns någon annan anledning så kunde man ju hoppas på lite mer förståelse.

05 oktober, 2006 02:52  

Skicka en kommentar

<< Hem

Creeper Bloggtoppen.se BlogRankers.com Media och Journalistik bloggar Film & TV bloggar Blogg