04 december 2006

Lektion i uppförande

Lektioner i danska/mamlöitiska:
1. Danska vakter/poliser är exakt så våldskåta som man tror på fotbollsmatch.

2. Somna inte på Centralstationen i Köpenhamn klockan 05.00. Din kompis blir rånad i sömnen på såväl mobiltelefon som plånbok.

3. Skrik inte "danskjävlar" upprepade gånger på Centralstationen i Köpenhamn. En casualkille kan komma springande 50 meter för att berätta i en väldigt aggressiv ton att han ska sluta jävligt fort.

4. Slå inte din partner i dj-båset. Varken du själv eller ägarna förstår vad som pågår.

5. Börjar du dricka 15.00 så behöver du garanterat inte "bärs & järn" fem i tre på natten.

6. Skrik inte "Kom då" till vakterna på svartklubben. Det är dumt. Du är glad när du inser att vakterna är mycket mycket mer toleranta än i Stockholm. Bonustips är att ha med en konfliktlösare till kompis också.

7. Uppenbarligen ska man inte fråga en kille som sitter på motorhuven om han kör taxi. Han kommer vilja slå dig sönder och samman.

8. Klubbfolket är exakt så svultna på bra popröj som det verkade från en början på KB.

9. Man borde aldrig spela utan att ha en kung som Vakt-George vid sidan, som vi hade på KB i lördags. Han fixade ALLT. Höll borta stökiga, märkliga låtönskare. Släppte fram alla med bra musiksmak. Hämtade öl konstant så att det alltid fanns tillgängligt. Frågade om vi inte hade all grym musik på en mp3-skiva åt honom. Ska fan bränna ihop en och skicka ner till honom.

10. Ställ tio larm när du somnar halv sex på morgonen och ska ta tåget klockan 12.14.

Bonus:
1. Knäpp inte med fingrarna om du är duktig på det när du har en hetsig debatt med din vän. En Oscar som tittar bort just då kan tro att du slagit till din vän.

2. Det är tydligen inte ok att röka inne på en svartklubb i Malmö. Det kan bli början på slutet på natten mot en lördag för dig och din kompis.

7 Kommentar/-er:

skrev Blogger Redaktör Slätt:

japp, du hörde helt rätt. Gustav sa till mig ungefär något i stil med:

Eh, tror du verkligen att man kan röka här inne?

Jag har då tagit några bloss och är fullständigt oförstånde till resonemanget. Det är ju en svartklubb, klart man får. Tio minuter senare visar det sig mycket tydligt att man inte alls får det för då är vi utanför...

04 december, 2006 14:32  
skrev Blogger M:

och häll INTE drink på DJn bara för att du blir notorisk dum i huvudet efter en flaska skumpa.

04 december, 2006 15:48  
skrev Blogger Redaktör Slätt:

i love: Det var svettigt där så i slutändan kanske avkylning var en bra idé ;)

Nej, men som sagt! Otroligt stort att ringa igår. Otroligt mäktigt även om det tog ett tag innan det kopplade.

Nästa gång har du förtur till att önska och babbla hur mycket du vill med oss, bara du gör det med den som inte spelar för tillfället. Fan, saknar redan Malmö.

04 december, 2006 15:56  
skrev Anonymous Anonym:

Haha, ja det var en grym helg onekligen!

Men vi fick ju faktiskt röka på den där andra "svartklubben" vi besökte i lördags. Den som mest påminde om ett avslaget turkiskt bröllop typ.

/g

04 december, 2006 19:47  
skrev Blogger Redaktör Slätt:

Oh ja, glömde heta stället där jag var livrädd för ytterligare en sak.

BONUS: Stöt inte på ALLAS syster/faster/dotter då din kompis faktiskt inser att det bara kan sluta på ett sätt. hahahaha

ok, livrädd tar jag tillbaka. Lätt lätt oroad får det stå istället. Vilket ställe. "Ta oss till en bra svartklubb!" Fan, hade ju varit som att hamna på Lövet i sthlm efter stängning när man frågar efter ett bra femställe.

05 december, 2006 07:40  
skrev Blogger M:

åh jag vet! vi har varit polare sedan det begav sig ( läs; då vi var 17, hade svart hår och tittade under lugg). Ring gärna på vid nästa malmöbesök så klunkar vi drinkar och dansar på bord!

06 december, 2006 11:50  
skrev Blogger Redaktör Slätt:

åh how lovely! kanske kör en vända i malmö i mellandagarna men det visar sig ganska snart om de planerna blir av. Annars februari som det ser ut just nu, men kan likaväl bli januari. Alltså när som helst typ hahaha.

Titta under lugg, har inte det modet återvänt sedan ett halvår?

Nästa gång, då jävlar e, då jävlar kör vi!

06 december, 2006 15:40  

Skicka en kommentar

<< Hem

Creeper Bloggtoppen.se BlogRankers.com Media och Journalistik bloggar Film & TV bloggar Blogg